vineri, 2 mai 2014

NEW: Puya şi INNA — "Strigă!" (Official Audio)

Puya feat Inna Striga melodie noua 2014 new single cantec nou ft featuring rap hip hop ultima piesa muzica romaneasca hit

Rapperul Puya şi Inna au lansat ieri o nouă melodie, intitulată "Strigă!".

Puya cu INNA - "Strigă!" (Official Audio)

Melodia nu mai este disponibilă pe canalul de YouTube Music Expert Company.

Puya cu INNA - Striga!
© 2014 MusicExpertCompany / Global Records / Scandalos Music
by MusicExpertCompany (YouTube)

Puya: "E prima mea piesă cu un artist internaţional şi sunt de două ori mai mândru că acel artist e din România." - urban.ro

Making of Puya ft. Inna - Striga @ Music Channel 2014



Music Channel a stat de vorbă cu Puya despre piesa și videoclipul "Strigă", colaborarea surpriză dintre el şi Inna. Rapperul a explicat de ce nu a filmat acest clip in cartier, de ce nu a plecat cu Inna în Statele Unite și despre ce este vorba în acest nou single.
Filmările pentru partea lui Puya s-au desfăşurat la o carieră de piatră din Turcoaia, judeţul Tulcea, în timp ce filmările pentru Inna în Los Angeles.
"Este prima mea colaborare cu un artist internațional și sunt de două ori mai mândru că e și român. Am avut 3 încercări până să ajungem la piesa asta, dar mi-am dorit foarte mult să lucrăm împreună. E un artist care abordează foarte multe genuri, și pe care eu, sincer, l-am susținut atunci când toată lumea nu îl susținea. Românii, de felul lor, sunt foarte ai dracu. Deși fata a ajuns un artist internațional, tot timpul existau voci de la noi care să comenteze câte ceva, și atunci am zis să o susțin cu piesa "Vestu' Sălbatic", de acolo a pornit totul" a declarat Puya pentru Music Channel.
by 1musicchannel (YouTube)

UPDATE 26.06.2014. Puya cu INNA - Striga! (Official Video)



Puya cu INNA - Striga!
© 2014 MusicExpertCompany / Global Records / Scandalos Music
Regie / Imagine:
Marian Crisan / Tudor Mircea & Bogdan Daragiu / John Perez
by MusicExpertCompany (YouTube)

Sursa foto: Puya © Scandalos Music (Facebook)

2 comentarii:

  1. Nu prea sunt eu prietenă cu genul acesta de muzică, îmi pare rău s-o spun şi sper să nu supăr pe nimeni, ascult doar social, dar melodia aceasta sună foarte bine. Frumoasă şi reuşită colaborarea lui Puya cu Inna.
    Mi-a plăcut ce-am ascultat acum, Cristi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o melodie care mi-a placut de prima data cand am ascultat-o azi.

      Ștergere