sâmbătă, 3 mai 2014

MELODIE NOUĂ: Jennifer Lopez — "First Love" (Lyric Video). 2014

Jennifer Lopez First Love melodie noua 2014 Lyric Video cantec nou new single muzica videoclipuri hit YOUTUBE VEVO OFFICIAL AUDIO J LO ultima piesa cea mai noua
Jennifer Lopez - "First Love" (new single, 2014)

Jennifer Lopez a lansat ieri oficial o nouă melodie, intitulată "First Love". Piesa face parte din viitorul album al artistei, care va apărea în luna iunie, 2014.

Jennifer Lopez - First Love (Lyric Video)



Jennifer Lopez - First Love (Lyric Video) by JenniferLopezVEVO (YouTube)

UPDATE 29 mai 2014: Jennifer Lopez - First Love (Official Video)



by JenniferLopezVEVO (YouTube)

Photo Courtesy of Jennifer Lopez (Facebook)

10 comentarii:

  1. Am ascultat melodia pusa cu atata bunavointa la dispozitie d e dumneata si-ti multumesc pentru aceasta ! Parerea mea este ca , melodia , interpretarea ei , este "lucrata " din punct de vedere tehnologic insa ...asta nu inseamna ca Jennifer Lopez nu are reale calitati interpretative in materie de muzica . Am vizionat mai nu stiu cand un film in care avea rolul unei cantarete mexicane de muzica rock { Serena , Selena sau ca asa ceva } , unde doar in cazul a doua melodii , s-a folosit procedeul de playback si asta doar la insistentele producatorilor muzicali in rest , toata interpretarea a fost LIVE iar filmul , de-a dreptul excelent ! Jennifer Lopez este o artista adevarata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut cea mai noua melodie lansata de Jennifer Lopez!
      Uite aici o melodie din filmul "Selena" care mi-a placut si mie foarte mult:
      https://www.youtube.com/watch?v=-ebWatejG70

      Ștergere
    2. Multe multumiri omule ! De fapt imediat dupa ce am tastat comentariul , am cautat si am si gasit filmul respectiv pe care , le-a revazut cu o reala placere . Urmeaza sa vizionez in seara asta si " Big Ball's of Fire " { ca tot l-am gasit si p'asta }, cu turbatul ala de Dennis Quaid in rolul ....turbatului de Jerry Lee Louis . Ar fi cam a opta oara cand al revad insa....este prima data cand am subtitrare in romana . Pana acum l-am vizionat doar cu dublaj { bine ca n-au dublat si interpretarea melodiilor ! } in spaniola , italiana , germana si....RUSA !!! O seara cat mai agreabila iti doresc sa ai in continuare !

      Ștergere
    3. Cu placere! Filmul biografic cu Dennis Quaid este excelent. Toate cele bune!

      Ștergere
  2. Este foarte frumoasă noua melodie a lui Jennifer Lopez!
    Îţi mulţumesc mult, Cristi, că ne-ai făcut-o cunoscută. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut noua piesa cantata de J. Lo! :)

      Ștergere
  3. Superbă melodie,mulțumesc!
    Un weekend plăcut îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. De la tine mai aflu şi eu noutăţile muzicale că altfel, rămân la ""Foaie verde lămâiţă"! Uf, Cristi, nu ştiu cum or sta alţii la capitolul timp liber, că eu nu mai reuşesc să-mi fac timp pentru capricii şi când spun "capricii" mă gândesc nu la excentrităţi ci la tot ce nu ţine de "imperiosul necesar"!
    Weekend plăcut îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere