vineri, 20 iunie 2014

MELODIE NOUĂ: Andreea Bănică — "Dor de mare" (2014)

Andreea Banica cea mai noua melodie iunie 2014 Dor de mare official single nou ultima piesa HIT cantec de ziua Andreei pentru fani YOUTUBE
Andreea Bănică - "Dor de mare" (piesă nouă, 2014)

Andreea Bănică a lansat astăzi în mediul online o nouă melodie, intitulată "Dor de mare". Piesa este un cadou muzical pe care artista îl oferă fanilor ei în preajma aniversării zilei sale de naştere, ce va fi pe 21 iunie 2014.
Cu 12 ore înainte de aniversarea zilei mele de naştere, vă fac un cadou muzical vouă, tuturor celor care îmi preţuiţi muzica, şi-mi oferiţi necondiţionat dragostea. "Dor de mare" este un capitol din jurnalul vieţii mele dincolo de orice imagine de scenă, de machiaj sau măşti convenţionale. - Andreea Bănică

Andreea Bănică - Dor de mare (official lyric video)



Cat Music (YouTube)

Sursa foto: Andreea Banica (Facebook)

6 comentarii:

  1. Este foarte frumos, darul muzical, pe care ni l-a oferit, Andreea Bănică. Eu îi doresc din tot sufletul meu să fie binecuvântată cu multă sănătate, numai împliniri pe toate planurile şi multă fericire!
    Îţi mulţumesc mult, Cristi, că ai împărtăşit cu noi cea mai nouă melodie a Andreei Bănică! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut noua piesa a Andreei Banica! :)

      Ștergere
  2. Mi se pare mie sau e cam în ritm de manea ?... Oricum, o felicit de ziua ei pe Andreea Bănică ! Să fie sănătoasă și să aibă succes !

    RăspundețiȘtergere