sâmbătă, 14 iunie 2014

REZUMAT VIDEO GOLURI. Spania - Olanda 1-5. CM 2014

Spania - Olanda 1-5 / ”Portocala Mecanică” a sfărâmat ”La Furia Roja”

Olanda și-a luat cu vârf și îndesat revanșa pentru eșecul din finala Campionatului Mondial din 2010: a zdrobit Spania cu 5-1 în partida de debut a turneului din Brazilia și a devenit astfel una dintre favoritele certe la cucerirea trofeului suprem. Ultimul eșec usturător al ibericilor la un turneu final a fost un 1-6 contra Braziliei, la CM din 1950, în data de 13 iulie, la Rio de Janeiro.
Chiar dacă învingătoarea din ultimele două Campionate Europene și deținătoarea Cupei Mondiale a deschis scorul prin Xabi Alonso ('27), dintr-un penalty obținut de Diego Costa, batavii au întors soarta partidei printr-un joc formidabil, concretizat prin reușitele lui Robin van Persie ('44, '72), Arjen Robben ('53, '80) și Stefan De Vrij ('64), acesta din urmă fiind jucătorul care a provocat lovitura de pedeapsă a spaniolilor.
De menționat că Arjen Robben, la selecția cu numărul 100, a fost unul dintre principalii artizani ai victoriei splendidei formații antrenate de Louis van Gaal, noul antrenor al lui Manchester United.
Citeşte articolul integral pe Ştirile TVR.ro.

ALL GOALS Spain vs Netherlands 1 5 ~ All Goals and Highlights ~ World Cup 2014



by Youtubest

4 comentarii:

  1. Mă gândesc eu acum, Cristi, câtă bucurie şi câtă dezamăgire poate aduce, scorul, atât jucătorilor echipelor implicate, cât şi în rândul fanilor şi cred că niciodată bucuria nu echivalează dezamăgirea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezamagirea spaniolilor dupa acest meci este imensa si nu va fi uitata niciodata probabil.

      Ștergere
  2. Da ce-au jucat frate ....handbal ? N-au luat spaniolii cam d e mult o astfel d e corectie !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din 1950 cand au pierdut cu 1-6 cu Brazilia. Eu cred ca Spania isi va reveni, are destui jucatori care pot intra in urmatoarele meciuri.
      Si Romania a pierdut cu Elvetia, scor 1-4 , in 1994 la CM din SUA si a jucat foarte bine apoi.

      Ștergere