joi, 26 iunie 2014

Puya cu INNA — "Strigă!". VIDEOCLIP NOU (2014)

Puya cu INNA Striga cel mai nou videoclip melodie si interviu making of ultima piesa Official Video 2014 hit YOUTUBE muzica romaneasca hip hop rapperi
Puya cu INNA - Striga! (videoclip nou, 26 iunie 2014, premieră)

Rapperul Puya şi Inna au lansat astăzi videoclipul oficial al melodiei "Strigă!". Pentru partea lui Puya din clip, filmările s-au desfăşurat la o carieră de piatră din Turcoaia, judeţul Tulcea, iar filmările pentru Inna s-au făcut în Los Angeles.
Vizionare plăcută!

Puya cu INNA - Striga! (Official Video)



Puya cu INNA - Striga!
© 2014 MusicExpertCompany / Global Records / Scandalos Music
Regie / Imagine: Marian Crisan / Tudor Mircea & Bogdan Daragiu / John Perez
by MusicExpertCompany (YouTube)

Making of Puya ft. Inna - Striga @ Music Channel 2014



Music Channel a stat de vorbă cu Puya despre piesa și videoclipul "Strigă", colaborarea surpriză dintre el şi Inna. Rapperul a explicat de ce nu a filmat acest clip in cartier, de ce nu a plecat cu Inna în Statele Unite și despre ce este vorba în acest nou single.

"Este prima mea colaborare cu un artist internațional și sunt de două ori mai mândru că e și român. Am avut 3 încercări până să ajungem la piesa asta, dar mi-am dorit foarte mult să lucrăm împreună. E un artist care abordează foarte multe genuri, și pe care eu, sincer, l-am susținut atunci când toată lumea nu îl susținea. Românii, de felul lor, sunt foarte ai dracu. Deși fata a ajuns un artist internațional, tot timpul existau voci de la noi care să comenteze câte ceva, și atunci am zis să o susțin cu piesa "Vestu' Sălbatic", de acolo a pornit totul" a declarat Puya pentru Music Channel. [...]

Artistul a explicat pentru Music Channel, în exclusivitate, despre ce este vorba în piesa "Strigă".

"Povestea e în versuri. Strigătul acesta este strigătul generatiei tinere către parinții lor, cealaltă generatie. Există o prăpastie destul de mare care se accentueaza cu timpul între copii și părinți. În momentul în care părintii nu ascultă ce au de zis copiii se crează un gol pe care greu îl mai umplu și apar tot felul de probleme. Oricât de tâmpite ți s-ar părea propunerile copilului tau, la un moment dat cred că ar trebui să îl lași să se îmbrace cu ce vrea, să asculte cam ce își dorește. Lucrurile se schimbă așa, de la lună la lună, trebuie să fii un pic în pas cu ele ca să poți să te înțelegi cu copiii tăi. Asta e Strigă!", a încheiat Puya.

by 1musicchannel (YouTube)

Sursa foto: Puya © Scandalos Music (Facebook)

4 comentarii:

  1. Îmi place, Cristi, videoclipul melodiei "Strigă!", dar şi melodia îmi place şi m-am bucurat că ai publicat şi dezvăluirile lui Puya despre piesă şi videoclip. Îţi mulţumesc mult.
    O seară superbă îţi doresc, Cristi şi numai bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut cel mai nou videoclip pentru Puya feat. Inna - "Striga"! :)

      Ștergere
  2. Asta pare interesantă! Mă ocup la noapte. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cantecul lansat de Puya si Inna are versuri cu un mesaj puternic. :)

      Ștergere