luni, 16 iunie 2014

REZUMAT VIDEO GOLURI. Germania - Portugalia 4-0. CM 2014

Germania - Portugalia 4-0 / Thomas Müller a reuşit primul hat-trick al Campionatului Mondial

Germania – Portugalia, al treilea „derby” al mondialului brazilian, după Spania – Olanda: 1-5 şi Anglia – Italia: 1-2, s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a nemţilor, scor 4-0. Germania a bifat meciul cu numărul 100 la turneele finale, prima echipă care reuşeşte această performanţă, iar Thomas Müller a izbutit primul hat-trick al acestei ediţii a CM, informează Ştirile TVR.
Triumful spectaculos al elevilor lui Joachim Löw a fost adus de primul hat-trick al lui Thomas Müller în tricoul echipei sale reprezentative ('12-penalty, '45, '78) şi Mats Hummels ('32), aflat la a treia reuşită în tricoul Germaniei.
Din minutul 37, lusitanii au evoluat cu un jucător mai puţin pe teren, după eliminarea fundaşului Pepe, iar în minutul 73 fundaşul învingătorilor Mats Hummels a părăsit accidentat terenul.
Nemţii câştigaseră şi ultimele trei partide contra Portugaliei: 3-1 la CM din 2006, 3-2 la Euro 2008 şi 1-0 la Euro 2012.
Vezi mai mult pe Ştirile TVR.ro.

Germany vs Portugal 4-0 - All Goals & Highlights (World Cup Brazil 2014)



YouTube

2 comentarii:

  1. În dimineaţa aceasta, destul de matinală, în drum spre serviciu, am deschis radioul şi primul anunţ spus pe un ton grav dar cu multă pasiune de prezentatorul ştirilor sportive de la un post de radio, înaintea jingle-ului emisiunii sportive, urmând ştirea, ( pe care nu am mai auzit-o), suna aşa: Germania a spulberat Portugalia, [...]..., în primă instanţă, somnoroasă fiind, m-am gândit la ceva foarte foarte grav, Cristi, apoi m-am dezmeticit şi mi-am dat seama că nu poate fi vorba decât de meciul echipelor de la CM. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se folosesc asemenea cuvinte in presa pentru a atrage atentia. :)

      Ștergere