marți, 27 martie 2018

MELODIE NOUĂ: Francisca feat. Proconsul și Uddi - ”Arunci cu umbră” (2018). VIDEOCLIP NOU, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE

Francisca, trupa Proconsul și Uddi au lansat o melodie nouă, ”Arunci cu umbră”, odată cu videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube MediaPro Music marți, 27 martie 2018. Piesa ”Arunci cu umbră” (Francisca feat. Proconsul & Uddi) este produsă de Alex Parker și Marius Dia pentru MediaPro Music Romania, fiind compusă de aceiași muzicieni. Marius Dia, Bogdan Mihai Marin (Bodo), Anghelescu Robert și Dincă Dragoș Constantin au scris versurile noului single ”Arunci cu umbră” (Francisca feat. Proconsul & Uddi), iar Richard Stan a regizat videoclipul piesei.
"✨ Am asteptat cu sufletul la gura sa ascultam impreuna piesa asta care, din primul moment, mi-a starnit emotii! Si acum am emotii... doar ca mai mari! Sper sa va placa mesajul: este sincer, poate cel mai sincer de pana acum! 😇 Share daca si voi simtiti la fel. ❤️ Proconsul era pana de curând pentru mine un proiect preferat și un vis frumos care acum s-a materializat, iar UDDI... clar ca am încredere 100% in talentul sau, pentru ca nu suntem la prima colaborare! 😌 Multumesc din inima oamenilor care au muncit la acest proiect! 🙏🏻 Multumesc, Marius Dia pentru ca ai încredere mereu in mine și pt. ca tu ești omul care a venit cu ideile, cu sprijin și multa dăruire! Multumesc, Richard Stan (RSmedia) pentru clipul frumos, pentru dedicare, răbdare, arta! Multumesc, Domeniul Bogdan! Multumesc, MediaPro Music", a scris Francisca astăzi pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului single ”Arunci cu umbră”.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Francisca feat. Proconsul & Uddi - Arunci cu umbra (Official Music Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Piesa noua 2018, single nou: Francisca featuring Proconsul & Uddi - Arunci cu umbra (Official Music Video)
Download / Streaming link: https://MediaPro.lnk.to/ArunciCuUmbraYT
Licensing: contact@mediapromusic.ro
Mix/Master: Alex Parker
Director / DoP / Montaj / Imagine: Richard Stan
Richard Stan Online:
https://www.richardstan.com
Hairstyling: Andreea Meiros
Make-up: Irina Nita
Styling: Lucy Faur
SFX: Mădălina Precupanu
Actori: Lari Giorgescu, Laura Andrei
Light Design: Cristian Șimon
Videoproiecție: Andrei Ștefan, Constantin Șimon
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2018
by MediaProMusic (YouTube), 27 mar. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu