duminică, 24 iunie 2018

REZUMAT VIDEO: Germania - Suedia 2-1. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL (RUSIA 2018)

C.M. de Fotbal 2018: Germania – Suedia 2-1. Germania, campioana mondiala en-titre, a învins aseară Suedia, cu 2-1 (0-1), în Grupa F a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Partida s-a jucat la Soci şi a fost transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD și TVR Plus, informează Știrile TVR.
Germania a revenit senzaţional după ce a fost condusă la pauză şi s-a impus cu 2-1 în faţa Suediei, la Sochi, deşi a terminat meciul în 10 oameni. Golul victoriei a fost marcat în al cincilea minut al prelungirilor de Toni Kroos, cu o execuţie superbă din lovitură liberă.
Astfel, după ce la finalul primei reprize era eliminată de la Cupa Mondială din Rusia, deţinătoarea titlului a obţinut un succes care îi permite să nu depindă de rezultatul celuilalt meci din grupă în ultima etapă, când va întâlni Coreea de Sud, în timp ce liderul Mexic va juca împotriva Suediei, scrie www.digisport.ro.

REZUMAT VIDEO Germania - Suedia 2-1. Momentele importante ale meciului pe www.stiri.tvr.ro.

HIGHLIGHTS Germany vs. Sweden - 2018 FIFA World Cup Russia™ - Match 27



The reigning champions left it late but Toni Kroos' free-kick deep into added time secured victory for Germany against Sweden.
Find out where to watch live: fifa.tv/watch2018
Follow all the action from Russia across the FIFA Platforms:
👉 http://www.youtube.com/fifa
👉 http://www.facebook.com/fifaworldcup
👉 http://www.twitter.com/fifaworldcup
👉 http://www.instagram.com/fifaworldcup
👉 http://www.fifa.com
by FIFATV (YouTube), 23 iun. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu