luni, 25 iunie 2018

REZUMATE VIDEO: Uruguay - Rusia 3-0 și Arabia Saudită - Egipt 2-1. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL (RUSIA 2018)

C.M. de Fotbal Rusia 2018: Uruguay și Rusia merg mai departe. Sud-americanii sunt liderii grupei, după 3-0 cu țara gazdă. Arabia Saudită a învins Egipt cu 2-1, informează Știrile TVR.
Uruguay a câștigat derbyul cu Rusia pentru poziția de lider al grupei A la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, după victoria cu 3-0 în fața țării gazdă. Ambele echipe aveau câte două victorii înainte de acest meci și erau deja calificate în optimi. Meciul a a avut loc în orașul Samara și a fost transmis în exclusivitate la TVR 1 și TVR HD. În celălalt meci al grupei, transmis în direct la TVR2, Arabia Saudită a învins Egiptul cu 2-1.

REZUMATE VIDEO GOLURI Uruguay - Rusia 3-0 și Arabia Saudită - Egipt 2-1. Momentele importante ale meciurilor pe www.stiri.tvr.ro.

Uruguay a început meciul cu țara gazdă în forță, iar Luis Suarez a marcat în minutul 10 dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Sud-americanii au continuat să atace, iar în minutul 23 au majorat scorul. Șutul lui Laxalt, de la 20 de metri, a fost deviat în proprie poartă de Cheryshev. Șansele Rusiei de a egala s-au micșorat în minutul 36, când Smolnikov a văzut al doilea cartonaș galben. După pauză, Uruguay a avut ocazii prin Cavani și Cristian Rodriguez, iar scorul final a fost stabilit de atacantul lui PSG în minutul 90, care a împins mingea în poartă din 6 metri, notează site-ul oficial www.gsp.ro.

HIGHLIGHTS Uruguay vs. Russia - 2018 FIFA World Cup Russia™ - Match 33



Uruguay secured top spot in Group A with a comfortable 3-0 win over hosts Russia.
Find out where to watch live: fifa.tv/watch2018
by FIFATV (YouTube), 25 iun. 2018




În derby-ul pentru locul 3 din grupa A, Egipt a deschis scorul după o execuţie superbă a vedetei lui Liverpool, Mohamed Salah. Arabia Saudită a primit apoi penalty. Essam El-Hadary a respins lovitura de pedeapsă, chiar la meciul de debut, care l-a băgat în Cartea Recordurilor. La 45 de ani şi 161 de zile, este cel mai bătrân portar care joacă vreodată, la Cupa Mondială. Înainte de pauză, saudiţii au primit al doilea penalty, transformat de această dată de Salman Al Faraj. În a doua repriză, Trezeguet a trecut puţin pe lângă 2-1. La poarta cealaltă, veteranul El-Hadary a mai făcut o paradă de zile mari. Arabia Saudită a dat lovitura chiar la ultima fază, prin jucătorul lui Villarreal, Salem Al Dawsari, care i-a adus echipei sale primele trei puncte şi clasarea pe locul 3 în grupa A, informează site-ul oficial www.digisport.ro.

HIGHLIGHTS Saudi Arabia vs. Egypt - 2018 FIFA World Cup Russia™ - Match 34



Saudi Arabia scored a late winner to record victory over Egypt.
Find out where to watch live: fifa.tv/watch2018
by FIFATV (YouTube), 25 iun. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu