marți, 26 iunie 2018

REZUMATE VIDEO: Spania - Maroc 2-2 și Portugalia - Iran 1-1. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL (RUSIA 2018)

C.M. DE FOTBAL RUSIA 2018. Spania câștigă grupa B și merge în optimi, alături de Portugalia. Iran și Maroc luptă frumos, dar părăsesc Mondialul, informează Știrile TVR.
Spania câștigă grupa B după 2-2 cu Marocul, un egal obținut abia în minutul 91. Portugalia se califică de pe locul 2, după ce a fost la un pas să fie învinsă de Iran, care a egalat pe final de meci și apoi a avut o șansă uriașă să preia conducerea. Iran- Portugalia 1-1 a fost în direct pe TVR 1 și TVR HD, în același timp cu Spania - Maroc 2-2, transmis în direct la TVR 2.

FOTO, REZUMATE VIDEO GOLURI Spania - Maroc 2-2 și Portugalia - Iran 1-1. Momentele principale ale meciurilor pe www.stiri.tvr.ro.


Spania a smuls in extremis un egal contra Marocului, scor 2-2, și va juca împotriva Rusiei în optimile de finală de la Mondial, scrie www.gsp.ro. Iniesta și Ramos au bâlbâit o minge la jumătatea terenului, iar Khalid Boutaib, vârful turcilor de la Yeni Malatyaspor, a profitat. L-a executat fără emoții pe De Gea, aflat la al patrulea gol primit din 4 șuturi ale adversarilor în acel moment. Spaniolii au dat drumul mașinăriei tiki-taka și au egalat după doar 5 minute. Isco a finalizat după o pasă de maestru primită de la Andres Iniesta. Marocanii au fost treptat copleșiți și au recurs la durități, primind nu mai puțin de 4 cartonașe galbene până la finalul primei părți! Furia Roja a pedalat în gol în repriza secundă. Posesia interminabilă nu a fost capabilă să deschidă o defensivă compactă. Ocaziile de poartă au venit după faze fixe. Pique și Isco au trimis periculos cu capul, imprecis de fiecare dată. Au fost pedepsiți de En Nesyri în minutul 81. Hierro a forțat, a trimis în teren oameni ofensivi și a avut noroc. Iago Aspas a reluat spectaculos în minutele de prelungire, golul fiind validat de arbitru după consultarea VAR, potrivit site-ului www.gsp.ro.

HIGHLIGHTS Spain vs. Morocco - 2018 FIFA World Cup Russia™ - Match 36



After a hugely entertaining draw with Morocco, Spain progressed from Group B in first place.
Find out where to watch live: fifa.tv/watch2018
by FIFATV (YouTube), 25 iun. 2018

Lusitanii au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize. Quaresma a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale turneului cu execuţia sa specială: şut cu exteriorul la colţul lung! După pauză, Cristiano Ronaldo a obţinut un penalty, confirmat după ce arbitrul a revăzut faza la marginea terenului. Golgheterul Portugaliei a ratat şansa de a închide meciul şi de a-şi trece în cont al cincilea gol la Mondial. Ronaldo a tremurat serios în final. Centralul din Paraguay a apelat încă o dată la VAR după ce portughezul şi-a lovit un adversar. Starul lui Real Madrid a scăpat însă doar cu un cartonaş galben. Tot după analiza video, Iran a primit o lovitură de la 11 metri care a dinamitat finalul meciului. Ansarifard a marcat şi a trimis Portugalia pe locul al doilea în clasamentul grupei B, notează site-ul www.digisport.ro.

HIGHLIGHTS IR Iran vs. Portugal - 2018 FIFA World Cup Russia™ - Match 35



by FIFATV (YouTube), 25 iun. 2018


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu