duminică, 10 iunie 2018

REZUMAT VIDEO: Rafael Nadal vs. Dominic Thiem (Final Highlights, Roland-Garros 2018)

Spaniolul Rafael Nadal, numărul 1 mondial, a câştigat duminică turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a dispus în finala masculină, în trei seturi, 6-4, 6-3, 6-2, de austriacul Dominic Thiem, după două ore și 44 de minute.
Este al 17-lea trofeu de grand slam din cariera spnaiolului de 32 de ani și pentru a 11-a oară cînd Rafa triumfă la pe zgura pariziană, acolo unde are o statistică înspăimântătoare, 86-2 la capitolul victorii/înfrângeri. De partea cealaltă, austriacul Thiem a pierdut prima sa finală de Mare Șlem jucată, în fața celui pe care l-a învins în sferturile de finală ale turneului de la Madrid din acest an.
"E o victorie importantă. Am jucat foarte bine, la fel și Dominic. Au fost două săptămâni nemaipomenite pentru mine. Cu siguranță că și Dominic va câștiga aici în următorii ani. Dominic e un jucător foarte agresiv, atacă mereu. Nu m-am gândit vreodată să câștig aici pentru a 11-a oară", a spus Rafael Nadal, informează www.digisport.ro.

Sursa: www.digisport.ro/tenis/nadal-thiem-finala-masculina-de-la-roland-garros-rafa-cauta-al-11-lea-titlu-la-paris-461574

REZUMAT VIDEO: Rafael Nadal vs Dominic Thiem - Final Highlights I Roland-Garros 2018



Rafael Nadal vs Dominic Thiem - Final Highlights I Roland-Garros 2018. Watch the highlights of the great final between Rafael Nadal and Dominic Thiem. The Spanish won in straight sets 6/4 6/3 6/2 and claims his 11th Roland Garros.
This is the official YouTube Channel of Roland Garros, home of the French Open. The tournament 2018 will run from 21 May - 10 June.
by Roland Garros (YouTube), 10 iun. 2018




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu