joi, 12 ianuarie 2012

Cel mai CELEBRU copil din lume? Cum a cunoscut 130 de VEDETE, printre care Johnny Depp, John Terry şi Reese Witherspoon, în doar un an de existenţă - FOTO

În vârstă de numai un an, un copil a cunoscut mai multe celebrităţi decât reuşesc unii să întâlnească într-o viaţă.

Micuţa Tyler Sercombe a reuşit să întâlnească nu mai puţin de 130 de vedete datorită mamei sale, care a dus-o la 60 de premiere ale filmelor, informează Daily Mail.

Fotografii ale micuţei Tyler, alături de Johnny Depp, Tom Cruise, Elizabeth Hurley, Reese Whiterspoon, George Clooney şi multe alte celebrităţi au fost publicate de ziarul The Sun.




Fetiţa l-a cunoscut şi pe fotbalistul englez John Terry: "El este singurul star care a ţinut-o în braţe şi a început să plângă", a mărturisit mama lui Tyler, Donna.



Deşi cele mai multe fotografii le are, desigur, cu actori, fiind prezentă la atâtea premiere, micuţa nu stă rău nici la capitolul cântăreţi: Elton John, Alice Cooper sau Boy George sunt doar câţiva dintre artiştii muzicali care o cunosc pe Tyler.

Sursa: Mediafax
Imagini: The Sun

12 comentarii:

  1. Dupa parerea mea copilul asta o sa creasca gata obosit, si nu vad la ce ii foloseste o asemenea " celebritate", cred ca mai bine il ducea in parc decat la premiere. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu o duc pe fiica-mea!!! Ce saracie, noi om fi mai prejos? :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca este amintit si Johnny Depp, am fost surprinsa cand am auzit ca se desparte dupa o relatie de 13 ani, de Vanessa Paradis.

    In ceea ce-l priveste pe micut, este folosit de parinti pentru satisfacerea propriilor orgolii.
    Nu este alegerea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu m-am mirat cand am vazut ca sunt probleme in paradis. :)

      Ștergere
  4. Fiecare îşi creşte copilul după cum crede de cuviinţă! Dacă ei sunt fericiţi aşa, bravo lor; nu ne rămâne decât să le admirăm fotografiile! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da, e treaba lor, pot sa mearga si la parasutism! :))

      Ștergere
  5. Sincera sa fiu Cristi, in cazul acestui adorabil copilas nu-mi pare a se face un abuz. Ca de obicei ziarele exagereaza putin putin cu titlul. Orice copil mic este fotografiat fie ca apare in reviste sau nu. Din cate se poate vedea in poze, micutul este tinut in brate si pozat, nimic mai mult, poate daca era obligat sa stea in diverse pozitii sau sa faca ceva iesit din comun sa fie imbracat in diferite costume sau machiat sau mai stiu si eu.

    O seara frumoasa iti doresc Cristi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul asta titlul nu mi se pare deloc exagerat. O zi buna, Stefania! :)

      Ștergere
    2. Imi cer scuze ca am generalizat, ceea ce nu-i corect defel. Eu nu ma refeream Cristi la acest titlu. Mie imi place foarte mult postarea ta, pentru ca eu ador copii si nu ma satur sa-i admir, de aceea poate nici nu am nimic de obiectat atunci cand ei sunt fotografiati. Mi-ar placea sa vad milioane de poze cu copilasi indiferent de nationalitate.

      O seara superba iti doresc Cristi! :)

      Ștergere
    3. E in regula, Stefania! :) Nu trebuie sa-ti ceri scuze pt. ca n-ai facut nimic rau. :)

      Ștergere