sâmbătă, 28 ianuarie 2012

VIDEO: Cum va arăta reclama Coca-Cola difuzată în timpul competiţiei Super Bowl


Foto: YouTube

Reprezentanţii companiei Coca-Cola au pregătit o campanie de marketing deosebită pentru competiţia americană Super Bowl. Doi urşi polari, mascotele Coca-Cola, vor urmări meciul în timp real. Unul dintre ei va purta o eşarfă în culorile echipei Patriots, albastru şi gri, iar celălalt o eşarfă roşie, culoare echipei adverse, Gigants, informează Business Insider.

Cele două personaje vor reacţiona în timp real la jocul de pe teren, dar şi în timpul pauzei de la jumătatea acestuia şi în cadrul programului publicitar.

Doi dintre angajaţii firmei Wieden + Kennedy, agenţia de publicitate a companiei Coca-Cola, vor controla reacţiile urşilor polari în timp real, făcându-i să se bucure atunci când echipa preferată înscrie un eseu sau să pară şocaţi în timpul reclamelor indecente. Nu se cunoaşte însă cum vor reacţiona ei în cazul reclamelor companiilor de băuturi răcoritoare rivale.



Cei de la Wieden + Kennedy au lucrat cu o agenţie care se ocupă cu produse digitale pentru a crea transmiterea în direct a animaţiilor. Reclama Coca-Cola va fi, de asemenea, diferită în funcţie de modul în care merge jocul.

"Trucul este să fii acolo unde se află consumatorii tăi", a declarat pentru USA Today Pio Schunker, unul dintre reprezentanţii platformei de marketing a Coca-Cola.

Pentru companiile care vor să îşi promoveze produsele în cadrul competiţiei Super Bowl nu mai este de ajuns doar să aibă cea mai bună reclamă, ci trebuie să aibă acum şi cea mai puternica prezenţă în media înainte, după şi în timpul meciului. Un spot publicitar de doar 30 de secunde costă, în medie, 3,5 milioane de dolari în timpul Super Bowl.

Sursa: Gândul

8 comentarii: