joi, 12 ianuarie 2012

Panasonic si NBC Sports vor distribui in parteneriat imagini 3D de la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012

Panasonic Corporation North America si NBC Sports Group au incheiat un parteneriat pentru a distribui catre toate companiile americane de servicii TV prin cablu, satelit si retele telecom (aproape 100% din reteaua de distributie din SUA), imagini 3D de la editia din acest an a Jocurilor Olimpice ce va avea loc la Londra, in Marea Britanie, au anuntat joi cele doua companii. Conform comunicatului comun al celor doua firme, este pentru prima data in istoria Jocurilor Olimpice cand evenimentele sportive vor fi distribuite in format 3D.

Conform acordului, Panasonic va fi promotor exclusiv pe NBC pentru televizoare Flat-Panel HDTV si playere Blu-ray in timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. Recent, Panasonic Corporation, partener istoric al Jocurilor Olimpice pe segmentul echipamentelor Audio si Video, a anuntat ca va incheia un parteneriat cu Comitetul Olimpic International si Olympic Broadcasting Services (OBS) pentru a transmite pentru prima data in istorie evenimentele sportive din cadrul acestei competitii, in format 3D.

In comunicat se mai arata ca transmisiile 3D ce vor acoperi mai multe competitii din timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, cu o intarziere de 24 de ore, vor include evenimente precum ceremoniile de deschidere si inchidere a JO 2012, competitiile de gimnastica, inot, sarituri in apa. OBS va produce mai mult de 200 de ore de transmisii 3D pe parcursul JO 2012 de la Londra utilizand ultimele tehnologii de productie 3D de la Panasonic.

Panasonic Corporation, unul din principalii producatori mondiali de electronice si electrocasnice cu sediul in Osaka, Japonia, a inregistrat vanzari nete de 8.69 trilioane yen (79 miliarde euro) in anul fiscal care s-a incheiat la 31 Martie 2011. Actiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya si New York.

Sursa: hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu