luni, 2 ianuarie 2012

Cum arată cele mai luxoase cabane de schi din lume - GALERIE FOTO

Schiul este de departe cel mai popular sport de iarnă, iar cei care îl practică investesc uneori sume impresionante pentru pasiunea lor. Nu numai echipamentele sunt importante, ci şi locul în care îşi petrec vacanţele de iarnă. Urmăriţi un top al celor mai luxoase cabane de schi din lume.

Împătimiţii acestui sport de iarnă îşi programează vacanţele cu mult timp înainte şi aleg cu grijă staţiunile montane care au pârtii îngrijite şi cabane care să le asigure tot confortul, după o zi obositoare de schiat. CNBC a realizat un top al celor mai luxoase şi, implicit, scumpe cabane de ski din lume.

Sunt impresionante atât prin design, cât şi prin dotări şi toate sunt scoase la vânzare. Iată cum arată şi cât costă aceste refugii ideale pentru iubitorii de ski cu conturi grase.

10

Park City, Utah: Estea cea mai scumpă cabană de ski din lume şi costă 19,6 milioane de dolari. Are cinci dormitoare, cinci băi normale şi patru de serviciu, lift interior, o cameră de jocuri, bar, vinotecă, saună, o sală de gimnastică şi masaj, precum şi o cameră cu un teren de golf virtual.

9

Park City, Utah: Are aproape 900 de metri pătraţi, opt dormitoare, 11 băi, sală de cinema, bar, sală de gimnastică şi pivniţă de vinuri. Toate acestea îi ridică preţul de vânzare la 16 milioane de dolari.

8

Whitefish, Montana: Este o cabană luxoasă şi elegantă, situată chiar pe pârtie. Are şapte dormitoare, 10 băi şi costă 16 milioane de dolari.

7

Aspen, Colorado: Aspen este una dintre cele mai renumite şi exclusiviste staţiuni montane din lume, unde luxul este la el acasă. Este şi cazul acestei cabane, care are nouă dormitoare, nouă băi nrmale şi trei de serviciu şi costă 15 milioane de dolari. La parter există pereţi din sticlă, lăsându-le oaspeţilor libertatea de a se bucura de privelişte în orice clipă.

6

Vail, Colorado: Este o construcţie spectaculoasă atât din punct de vedere arhitectural, cât şi în ceea ce priveşte dotările, chiar dacă nu are decât patru dormitoare şi patru băi. Cu un preţ de 12,9 milioane de dolari, este una dintre cele mai scumpe cabane de ski din lume.

5

Teton Village, Wyoming: Cabana este situată la poalele Staţiunii Montane Jackson Hole şi dispune de un garaj suficient de mare pentru trei maşini, o bibliotecă, o sală de cinema şi mai multe şeminee. Are cinci dormitoare, cinci băi normale şi două de serviciu, iar în preţul de 12,7 milioane de dolari intră şi piesele de mobilier.

4

Windham, New York: Cabana se află pe muntele Windham, la două ore şi jumătate distanţă de New York. La parter a fost amenajată o zonă de relaxare, cu masă de biliard, masă de ping pong, tablă pentru darts, mai multe plasme, jacuzzi, precum şi un şemineu exterior. A fot scoasă la vânzare la preţul de 10,5 milioane de dolari.

3

Beaver Creek, Colorado: Este mai degrabă un castel, care are şase dormitoare, şase băi normale şi una de serviciu şi o suprafaţă de circa 550 de metri pătraţi. Preţul de vânzare cerut este 8,4 milioane de dolari.

2

Steamboat Springs, Colorado: Este mult mai mult decât o cabană – are şapte dormitoare, şapte băi normale şi una de serviciu şi o suprafaţă de peste 900 de metri pătraţi. Are o sală de baschet şi una de biliard, iar preţul este pe măsură – opt milioane de dolari.

1

Sun Valley, Idaho: Această cabană costă 4,9 milioane de dolari, are şase dormitoare şi şapte băi. Are, de asemenea, un lift interior, patru şeminee din piatră, dintre care unul este construit din podea până în tavan, iar pentru cei conectaţi la viaţa modenă, în decizia de cumpărare ar putea conta şi faptul că această cabană a aparţinut actriţei Brooke Shields.

SURSA: www.businessmagazin.ro

16 comentarii:

  1. Wow!Abia astept sa vina Pastele Cailor sa imi cumpar si eu una din cabane!
    Atunci mi-a promis seful o marire de salar!

    RăspundețiȘtergere
  2. Incredibil!! Absolut toate au mai multe băi decât dormitoare! :))) Sportivi dedicați, nu le place să piardă timpul... sau o fi vreo regulă de care nu știu eu? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramona, iti tin pumnii, sa-ti mareasca leafa cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana, probabil ei fac si schi nautic! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pfuu, iti dai seama cum e sa bei intr-una de-aia asa, rustica, mai putin office, o palinca de-a noastra, seara, la gura focului?
    Mai ca m-as apuca si eu de schi :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohoo, si eu m-as apuca de schi. Cam scumpe locatiile astea rustice! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata foarte bine, e adevarat, dar parca e prea mult lux...O cabanuta de pe la noi nu merge?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne dar astea sunt vile de lux in toata regula, Cristi. Foarte frumoase.
    Eu nici nu visez macar sa ma apropiu si sa le admir deafara, dealtminteri sa ma cazez o noapte cel putin.

    Imi place foarte mult postare ta.

    O noapte linistita iti doresc Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu le-aş vizita doar ca simplu... pieton! De când mi-am paradit "profundorul" la o lecţie de schi, m-am cam lecuit de sportul ăsta... :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt cu adevarat superbe...dar prea sofisticate...pentru mine o cabanuta ar trebui sa fie ceva intim...

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred si eu ca sunt de lux!
    Imi place mult ideea peretilor din sticla mai ales la o cabana in padure!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere